Skip to the main content

Aan de leden

Beste leden van Alert,

Ik hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren.
We zeggen het vaak tegen elkaar als we elkaar tegenkomen: het is een bijzondere tijd. En dit klopt ook. Als alles normaal verlopen zou zijn, waren we na de openingsdrive van 26 augustus al bijna toe aan de uitslag van de 1 ste howell.

Op 11 maart hebben we de laatste keer gespeeld in de Salamaander en dat was dus de laatste keer dat we elkaar als leden van de bridgeclub tegenkwamen en konden spreken.

En nu hoor ik vaak van leden die ik tegenkom: ik mis niet alleen het bridgen maar vaak meer nog de contacten tijdens de bridgeavond.  Afgelopen zomer hebben zijn er kleine clubjes ontstaan die bij elkaar thuis in huis of in de tuin
bridgen. Een leuk alternatief om samen te kunnen bridgen en ook heel  gezellig met een hapje en een drankje erbij.

Zoals Jeroen al schreef in zijn mail van 23 augustus zal er zeker in de komende periode nog geen sprake van zijn dat er competitie gespeeld kan worden in de Salamaander. Het Bestuur had als stip op de horizon januari 2021 staan, maar dit is gezien de laatste ontwikkelingen onzeker of dat reëel is.

Wij  vinden Stepbridge  een goed alternatief om te kunnen spelen en contact met elkaar te houden. Bert de Groot heeft dit voor onze vereniging mogelijk gemaakt, en we zijn hem heel dankbaar voor de energie en  de tijd  die hij daar insteekt om iedere week de onderlinge competitie op te zetten en de speelavond als wedstrijdleider te begeleiden.  We zien dit als de enige manier om in de komende periode het onderlinge contact tussen de leden van onze vereniging te waarborgen.

Om een leuke speelavond te hebben moeten minimaal 12 paren deelnemen.
Ondanks onze oproep is er bij de leden van Alert tot nu toe te weinig belangstelling voor om mee te doen. We hebben dan ook de leden van de Bridgeclub uit Beesd de mogelijkheid gegeven om op woensdagavond in te schrijven voor een onderlinge competitie. En ik moet zeggen het is anders maar toch het beste alternatief om met elkaar te spelen. Tijdens het spelen en tussen 2 spellen door  is het mogelijk elkaar berichtjes te sturen en elkaar aan te moedigen.

Het Bestuur wil daarom de leden via een enquête gaan raadplegen hoe zij over Stepbridge denken en welke ondersteuning nodig is om de leden over de streep te trekken mee te gaan doen.

Ik doe hierbij een dringende oproep om je stem te laten horen. We moeten er samen voor zorgen dat we als club iets voor elkaar kunnen blijven betekenen en onze gezellige club  samen door deze bijzondere periode heen helpen.

Namens het Bestuur van bridgevereniging Alert

Nico Mocking

Andere artikelen
We gaan weer bridgen!

We gaan weer bridgen!

Het is weer zover! Eindelijk mogen we weer echt met bridge spelen aan de slag en wel vanaf 6...

03/10/2021 - Jeroen Breeschoten
Stand van zaken

Stand van zaken

Beste leden van Alert, Het is nu al weer een heel lange periode dat we niet fysiek hebben kunnen...

06/09/2021 - Jeroen Breeschoten
StepBridge 23-09-2020

StepBridge 23-09-2020

Uitslag van het StepBridge toernooi van 23 september 2020 Voor meer informatie kun je hier...

23/09/2020 - Webmaster