Skip to the main content

Stand van zaken

Beste leden van Alert,

Het is nu al weer een heel lange periode dat we niet fysiek hebben kunnen bridgen in clubverband. In eerste instantie was er helemaal niets mogelijk, maar vanaf begin dit jaar leken er langzaam maar zeker mogelijkheden te komen. Als bestuur en TC waren we op een gegeven druk bezig om te kijken of we in elk geval de zomercompetitie in enige vorm in gang konden zetten.

Na afstemming met de gemeente en beheerder van de Salaamander bleek dit echter geen haalbare optie. Tot op dit moment wordt het afstand houden van 1,5 meter door de Bridgebond streng aangeraden en ook de gemeente wil dat er in de Salaamander 1,5 meter afstand gehouden wordt. Daarmee is in overleg met de TC door ons vastgesteld dat bridgen in clubverband praktisch nog niet mogelijk is.

We zijn intussen met de gemeente in overleg over  wat de opties zijn om vanaf 1 september, al is het voorzichtig, wel te beginnen. Er zijn immers op dit moment al andere clubs die daar mee begonnen zijn. En ook wij willen eigenlijk niets anders dan, op een veilige manier, weer gezellig bridgen op de woensdagavond.

In de stukken van de ALV hebben jullie kunnen lezen over het verzoek van BCC, voor een nadere vorm van samen werking. Intussen heeft BCC aangegeven vooralsnog zelf op zoek te zijn gegaan naar een andere partner om samen te werken, dus vooralsnog zullen we in dat traject geen verdere stappen zetten.

De komende maanden staat er dus nog wel een en ander te gebeuren. We zullen jullie daar zo goed mogelijk van op de hoogte blijven houden.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jeroen Breeschoten

Voorzitter

 

Andere artikelen
We gaan weer bridgen!

We gaan weer bridgen!

Het is weer zover! Eindelijk mogen we weer echt met bridge spelen aan de slag en wel vanaf 6...

03/10/2021 - Jeroen Breeschoten
Aan de leden

Aan de leden

Beste leden van Alert, Ik hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren. We zeggen...

24/09/2020 - Nico Mocking
StepBridge 23-09-2020

StepBridge 23-09-2020

Uitslag van het StepBridge toernooi van 23 september 2020 Voor meer informatie kun je hier...

23/09/2020 - Webmaster