Skip to the main content

We gaan weer bridgen!

Het is weer zover! Eindelijk mogen we weer echt met bridge spelen aan de slag en wel vanaf 6 oktober. Daarbij houden wij ons uiteraard aan alle richtlijnen van de overheid. En verder zijn er ook intern een paar zaken veranderd. Zoals eerder aangegeven spelen we nog maar in 2 lijnen (A en B) en ook de afmeld procedure is anders dan voorheen. Dat wordt hieronder uitgebreid uitgelegd.

Maar omdat er in de Salaamander een horeca gedeelte zit hebben we ons ook te houden aan de regels die er daarvoor gelden. Dat betekent dat iedereen alleen naar binnen mag met een Corona toegangsbewijs, QR code via app of een printversie. Vanaf 19:00 zullen we dat bij binnenkomst controleren.

6 oktober wordt de eerste speeldag. De eerste competitiedag wordt 13 oktober. We gaan in 2 lijnen spelen. De indeling van de A- en B-lijn is gebaseerd op de eindstand van de laatst compleet gespeelde competitieronde.

De afmeldprocedure ziet er de komende maand oktober als volgt uit:

Afmelden vindt plaats via mail. In het mail wordt aangegeven wanneer je afwezig bent. De partner meldt zich ook via mail af en kan in het mail ook aangeven een vervanger te zoeken. Wanneer de TC een mogelijke partner weet, wordt daarover contact gezocht met de betrokken speler.

Het kan natuurlijk zijn dat de overblijvende partner zelf al een partner heeft gevonden. Beide spelers sturen dan een mail met de melding met wie op de betreffende datum wordt gespeeld.

Het mailadres voor afmelding is tc@bv-alert.nl

Afmelden op de speeldag zelf kan via mail tot 13.00 uur.

Gedurende de maand oktober wordt bezien of deze procedure werkt.

Andere artikelen
Stand van zaken

Stand van zaken

Beste leden van Alert, Het is nu al weer een heel lange periode dat we niet fysiek hebben kunnen...

06/09/2021 - Jeroen Breeschoten
Aan de leden

Aan de leden

Beste leden van Alert, Ik hoop dat jullie allemaal nog in goede gezondheid verkeren. We zeggen...

24/09/2020 - Nico Mocking
StepBridge 23-09-2020

StepBridge 23-09-2020

Uitslag van het StepBridge toernooi van 23 september 2020 Voor meer informatie kun je hier...

23/09/2020 - Webmaster